Lid worden?

Update Coronavirus

Door alle beperkingen, die door de regering zijn opgelegd, is het al weken stil op en rondom ons prachtige park. Wij hebben helaas nog niet mogen genieten van ons nieuwe terras, geen bal meer over het net, geen high-fives, geen gezelligheid op of langs de baan en geen zonnetje op onze bol tijdens wereldpunten. Het is natuurlijk ontzettend jammer, maar de gezondheid van ons alles staat voorop! 
 
Afgelopen week heeft de regering bekend gemaakt, dat er een kleine verruiming van de maatregelen zal plaatsvinden na 29 april. Dit heeft vooral betrekking op de jeugd t/m 18 jaar. Wij zijn inmiddels met de gemeente in gesprek over de voorwaarden waaronder er weer getennist mag gaan worden. Daarnaast heeft de jeugdcommissie samen met de trainers Bart en Anneleen de plan van aanpak/nieuwsbrief klaar liggen, die zo snel mogelijk verstuurd gaat worden wanneer wij iets hebben gehoord van de gemeente. 
 
Geen tennis betekent ook geen activiteit op ons park en in de kantine. Geen voorjaarscompetitie, geen trainingen. Een gevolg is, dat we als vereniging op dit moment ook geen inkomsten genereren uit bijvoorbeeld de kantine en onze jaarlijkse activiteiten/toernooien. Gelukkig kunnen we wel melden dat er op dit moment geen grote financiële problemen zijn. 
 
Wij hopen dat wij snel weer een balletje mogen slaan en mogen genieten van ons mooie tennispark. Blijf gezond!
 
Sportieve groet, 
Het Bestuuur