Lid worden?

Lesreglement

Lesreglement Haarlese T.C. en Tennisschool Willems

 

 1. De tennislessen vinden plaats op het tennispark van de Haarlese T.C. Zowel de senioren- als jeugdleden hebben les zoals gezamenlijk afgesproken, m.u.v. schoolvakanties.
 2. Er wordt in principe géén les gegeven op officiële feestdagen en in het grootste deel van de basisschoolvakanties.
 3. Trainingen zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van de Haarlese T.C. (of er moet met de vereniging nadrukkelijk andere afspraken gemaakt zijn) en kunnen alleen gevolgd worden bij Tennisschool Willems.
 4. Aanmelding voor de trainingen houdt in dat u akkoord gaat met het lesreglement en de tarieven voor de trainingen.
 5. Afzegging van de training door de leerlingen, verplicht u tot het betalen van het volledige trainingsgeld.
 6. Indien de weersomstandigheden of de toestand van de banen het niet mogelijk maken een les op zinvolle wijze doorgang te laten vinden, wordt deze afgelast. Indien een les voor minder dan 25 minuten gegeven was, wordt deze als uitgevallen beschouwd. Een les die al meer dan 25 minuten aan de gang was voor hij onderbroken werd, wordt als gegeven beschouwd. Bij de jeugd zullen eventuele uitvallessen door weersomstandigheden (regen/sneeuw/vorst) aan het einde van het seizoen ingehaald worden. De trainer bepaalt de inhaaldatum en communiceert dit ook met zijn eigen groepen.
 7. Voor de uitgevallen lessen geldt dat deze alleen ingehaald worden mits dit mogelijk is.
 8. Uitval door afwezigheid van de trainer (bijvoorbeeld ziekte) zal altijd ingehaald worden of er wordt vervanging geregeld.
 9. Tenniskleding en correcte tennisschoenen zijn vereist.
 10. Het volgen van de trainingen is voor eigen risico. Haarlese T.C. en Tennisschool Willems kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige schade of lichamelijk letsel voortkomend uit trainingen.
 11. Wanneer men verhinderd is voor een training dient dit vooraf gemeld te worden door naar de trainer te appen.