Lid worden?

Doelstellingen

De jeugdcommissie heeft in 2019 een aantal doelstellingen beschreven.

 

Doelstellingen

1)      Wij willen jeugdleden van 6 tot en met 17 jaar het tennisspel bijbrengen in al zijn facetten: technisch, tactisch, fysiek, mentaal en sportief. Wij willen ze faciliteren om op hun eigen niveau zo goed mogelijk te leren tennissen, er plezier, uitdaging en gezelligheid in te vinden.

2)      Wij willen het aantal jeugdleden op peil houden en streven naar een goede leeftijdsopbouw, waardoor elk kind aansluiting kan vinden bij leeftijdsgenoten. Doorstroming naar de senioren is hiermee geborgd.

3)      Wij willen zoveel mogelijk jeugdleden laten deelnemen aan de jeugdcompetitie.

4)      Samenwerking met buurtdorpen is een belangrijk punt om voor de jeugd welke minder leeftijdsgenoten en hierdoor uitdaging hebben, hiermee uit te dagen.

 

Om onze doelen te realiseren werken we nauw samen met Tennisschool Willems.

 

Tennisschool Willems verzorgt in Haarle alle tennislessen en zorgen dat de kinderen met plezier tennissen in goed samengestelde groepen.

Tennisschool Willems heeft een adviserende rol richting de Jeugdcommissie om ook de competitie teams zo goed mogelijk op niveau in te delen.

Met regelmaat overleggen de Jeugdcommissie en Tennisschool Willems met elkaar om de samenwerking te optimaliseren en elkaar te adviseren over bijv. activiteiten.