Lid worden?

Enkel kampioenschappen

Dag sportievelingen, Het zonnetje begint steeds vaker te schijnen, waardoor het heerlijk tennisweer is! De voorjaarscompetitie zit er alweer bijna op en een aantal open toernooien staan alweer voor de deur.

Wij van de activiteitencommissie nodigen jullie uit om ook binnen de club deel te nemen aan een toernooi, namelijk de enkel kampioenschappen! Deze zal direct na de laatste competitiedag beginnen (6 t/m 12 juni), zodat u lekker nog even door kunt (of voor de mensen die geen competitie spelen: dit is uw kans om het racket uit de spinnenwebben te vissen en een weekje lekker te gaan tennissen).

Vorig jaar was er een mooie strijd tussen de mannen en dit jaar hopen we deze (en meer) mannen weer te mogen verwelkomen. Ook hopen we dit jaar een mooie strijd tussen de vrouwen te krijgen.

Laten we er met z'n allen een succesvol toernooi van maken, met veel deelname, gezellige avonden en mooie tenniswedstrijden!
Daar hebben we u inschrijving/opgave voor nodig. Afhankelijk van de opgave zullen we de wedstrijden zoveel mogelijk op sterkte indelen, zodat er mooie potjes zullen ontstaan.

U kunt zich via dit mailadres (melanie_tijs@hotmail.com) aanmelden. Geef uw speelsterkte aan en daarnaast uw verhinderingen voor die week (maximaal 2 avonden). We zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden, al is het natuurlijk wel belangrijk om (een deel van) het finaleweekend niet verhinderd te zijn! We zijn ons er bewust van dat we wat laat zijn met het aangeven/reclame maken voor dit toernooi, maar u krijgt de kans om u op te geven t/m woensdag 1 juni. Dus

twijfel niet en geef u op!

Sportieve groeten,
De Activiteitencommissie